resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1693
    maçlarla ilgili teknik taktik konuştuğu için takdir gören yardımcı hoca

    “ilk 20 dakikada maçı kaybettiğimizi düşünüyorum. ikinci yarıda oyun biraz daha dengede gidiyordu. 2-0’lık sonuçtan sonra maçın devamı daha zor oldu. ikinci yarıda ilk yarıdan çok daha iyi oynadık. ben onları çok gördüm. iyi oynayan, iyi oynadıkları maçta istediklerini alan bir takım. bu tarz takımlara karşı özellikle ilk yarıda çok konsantre şekilde sahaya çıkmak lazım.”
    “birçok maçı kazanacağız. bazı maçları da kaybedeceğiz. gerçeğin bir parçası bu. ilk geldiğimizde çok karışık bir durumdaydık. yavaş yavaş o durumdan çıktık. şu andan sonra elbette her maça kazanmak için çıkacağız.”

    5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçıyla ilgili taktik yorumu.

    . yaşanılan gerçekleri görmezden gelip sadece teknik taktiğe odaklanması nedeniyle övülmesi pek ilginç.
    kör göze parmak misali doğrandığımız dönemle, düzenli penaltılarımızın çalındığı şu dönemi kıyaslamak da ne bileyim...

    kimse bana pas oyunu oynadığını anlatıp 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçının ilk yarısını 64 pasla tamamlayıp taktik teknik anlatmasın. aradaki 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçını sakın ha sakın üstüne almasın, o taraftar sayesinde kazanılan bir maçtı ki taktik anlamda çokça hata izledik. bugün* de maçın başından itibaren rakibe yenilmiş bir takım vardı ama hala romantizm kokulu taktik anlatım seviciliğiyle uğraşıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın