resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1691
    fatih terim’le arasında karizmaları hariç oynattığı oyun açısından aşırı benzerlikler içeren teknik direktör. aslında ikisi de doğru oyunu oynatıyor ama rakipler özellikle golü bizden önce bulduysa, bizim bu kadroyla geri dönüşümüz hayli zor. dolayısıyla burada fatura fatih hoca ve burak elmas’a çıkıyor. aslında fatih hoca da ikinci plandan kalır bu rezalette zira hoca ghezzal, rosier ve stanciu’yu tam da bu tür durumlar için istemişti. burak efendi ise bu adamların yerine işi şansa bırakarak boey, morutan ve cicaldau’yu aldı.

    misal takımın bekleriyle kanat oyuncularını aynı çizgide bıraktırmayarak aslında ciddi şekilde hücum genişliği sağlıyor ama ne emre kılınç ne cicaldau ne de berkan 3’ncü bölgede hiçbir iş yapmıyorlar. topu ayaklarından ne zaman çıkaracaklarını asla bilmiyorlar. ya topla çok oynayıp çok geç kalıyorlar ya da fazla acele edip pas hatası yapıyorlar.

    lakin son dönemde savunma anlamında ciddi sıkıntı yaşıyoruz. bu konuda fatih terim 1 adım önde zira son 3 maçta 2’şer gol yedik. bunların bazıları şans olsa da torrent’in bu durumu toparlaması gerekiyor.

    istifa laflarına ise hiç katılmıyorum. bu saatten sonra kim gelirse gelsin bir şey değişmez. bi kere torrent çok ama çok ters bir zamanda üstelik kulüp tarihinin 1 numaralı hocasının üzerine gelmesiyle zaten işe 2-0 mağlup başladı. toparlamakta doğal olarak ciddi sorunlar yaşıyor zira galatasaray’ı saf saha içi organizasyonuyla çözemezsiniz. işin medya ve taraftar boyutu çok mühim ve torrent bu konuda biraz dezavantajlı. lakin mevcut kadroda bu adamın hiçbir dahili yok. başta anlattığım gibi şu takımın toparlanabilmesi sadece saha içi organizasyonuyla mümkün değil. ciddi bir oyuncu revizyonu gerekiyor ama burak elmas yönetimi’nin bunu yapabilecek bir gücü de yok gözüküyor.

    yani büyük bir paradoksun içindeyiz. torrent’e 1 yıl daha verip luis campos’un tavsiyeleriyle doğru bir takım kurgusu görmeyi çok isterim ama burak elmas yönetimi’nin ömrü çok uzun gözükmüyor. dolayısyla yakın zamanda yönetimden başlayarak büyük bir değişim yaşayacağız gibi. torrent de tarihimizin en boktan dönemlerinde bence sağlam futbol bilgisine rağmen kaosun içinde kaybettiğimiz, galatasaray’a yakışan bir değer olarak tarihteki yerini alacak gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın