resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1683
    (bkz: 5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı)

    kotu bir mac cikarmis olan teknik direktorumuz. ikinci yari takim biraz kipirdaniyor gibi olsa da kotu oynadik. hoca ve takim erken gelen gollere tepki veremedi. degisiklikleri de bana gore gec yapti. mactan once hemen hemen herkes dogru onbirle cikti dese de gomis'in 90 dakikayi kaldiramadigini gorduk. pulgar ise taylan'i bile aratti. boey tercihini barcelona macini dusunerek yapmis olabilir. o macta omar oynayamayacak cunku. ancak boey de kotu oynadi. ayni anda 3 oyuncu (cok) kotu oynarsa takim zaten iyi oynayamaz.

    umarim barcelona macini en az hasarla atlatip besiktas macini kaybetmeyiz. maalesef bu orta saha oyunculariyla kazanma aliskanligi elde etmek zor. torrent su ana kadar elindeki kisitli malzemeyle iyi is yapabilen bir hoca izlenimi vermedi. eline istedigi tarzda oyuncular verilirse olumlu isler yapabilir ama o oyunculari biz verebilir miyiz emin degilim. maclarin belirli bolumlerinde takima yaptigi olumlu etkiyi gorsek de bunu genele yayamadi.

    kendisi yonetiminde 8 maca ciktik ve 8 macta kendisinden super performans bekleyenler var. ama ayni kisiler 4 yildir bir sistem oturtamamis olan fatih terim'e sesini cikar(a)miyorlar.

    benim icin kisiler degil galatasaray onemli. yani ne gorursem onu soylerim. fikirleri kisiye gore degisen birisi degilim. takim torrent yonetiminde kaybedince sevinen kazaninca uzulen tayfadan da degilim. surekli torrent'e kin kusan entryler de yazmam. zaten bu elestiri degil takintidir. geldigi ilk gunden itibaren kendisine kin kusanlar nedenini aciklasinlar. su an performansi yuzunden elestiriyor olabilirler, onu anlarim. ama bu tayfa torrent daha sahaya cikmadan da ayni tutumu sergiliyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın