resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2801
    yalnızca bana olmuyordur sanıyorum, hemen hemen her transfer döneminde bir oyuncunun gelmesini çok istiyorsunuz, her gün geldi mi diye bekliyorsunuz ama gelmiyor. istisnası 2019-2020 sezonu öncesi falcao diyebilirim. çok zorlu ve uzun bir süreç olsa da son günde getirmeyi başarmıştık ama sonuç da pek iyi olmadı.

    2020-2021 sezonu devre arası transfer döneminde irfan can kahveci'nin, 2021-2022 sezonu yaz transfer döneminde rachid ghezzal'ın, 2021-2022 devre arası transfer döneminde ise kendisinin gelmesini çok istemiştim ama hiçbiri olmadı. ancak, rakiplerimize gittikleri için mi bilmiyorum, irfan can veya ghezzal keşke takımımızda oynasaydı diye düşünmüyorum. ileride, kendi adıma gedson için de böyle olacağını düşünüyorum.

    bir şekilde önümüze bakmak gerekiyor ve gedson'u transfer edememek bana göre yönetim açısından çok büyük başarısızlıktı ama xeka* tarzı sözleşmesi biten ve takıma fayda sağlayabilecek doğru transferler yapılırsa da başarılı da olabilirler. transfer dönemlerinde hataları telafi etme şansları çıkıyor, yeter ki fırsatları kaçırmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın