resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1634
    27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçı haricinde takımın terim dönemine göre çok daha geride olduğu çok net gözle görülebiliyor, gözle görmeyi de geçtim, bir dünya istatistik programı var, açın bakın, matematik yalan söylemez.

    rize maçında ise terim dönemine oranla hücum istatistiklerimizin biraz daha iyi olduğu görülebiliyor ancak savunma kısmında da sezonunun geri kalanına göre daha geride.

    galatasaray tarihinin en kötü performanslarından birini gösterdiğimiz 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçı çok çabuk unutulmuş. maçın son dakikalarında 3 yıldır çok net penaltılarımızın bile çalınmadığı takıma 2 tane penaltı çalındı ve berbat bir oyunla tesadüfi bir 3 puan almıştık. bu maç mağlubiyetle sonuçlanmış olsa herkes biliyor ki hocanın görevine son verilecekti. maç sonunda da bu yüzden hayırlı bir galibiyet olmadığını ifade etmiştim.

    hoca muhtemelen sezonu tamamlayacaktır ancak kendisiyle yeni sezona başlamakla "bizim şampiyonluk iddiamız yok" demek aynı şey.

    kendisinin başarılı sayılabilmesi için barcelona'yı elemesi ve ilk 4'e girmesi gerektiğini söylemiştim. sözlük tabi ki beni yine şaşırtmadı, bir çok yazar bu konuyu trolledi ve "fatih terim muhalefetinden" bu entryi en ofsayt entrylere taşımıştı. (bkz: domenec torrent/#3345720)

    artırıyorum, barcelona'yı eledikten sonra çeyrek final turunda da turlayıp takımı yarı finale çıkarsa ve takımı ilk 2'ye sokup ucl ön eleme potasına soksa dahi başarılı saymayacağım. şampiyon olmadığı durumda başarısızdır.*

    fatih terim'e kredi verilmeyen ortamda benim domenec torrent'e vereceğim kredi budur, gitsin la liga 2'de takılsın, galatasaray kendisine bir kaç gömlek büyük geliyor.

    sadece fatih terim'e muhalif olabilmek için günlerdir şu adam sözlükte savunuluyor ya, gerçekten anlam veremiyorum. gerçekten galatasaray teknik direktörlüğüne yakıştırabiliyor musunuz? içinize nasıl sindiriyorsunuz? bu adamla fatih terim'e yardımcı yapmak için görüşülmedi mi, yersen tabi ki...

    hayırlı ofsaytlar, elleriniz dert görmesin.

    edit:

    5 mart 2022 konyaspor galatasaray maçı
    10 mart 2022 barcelona galatasaray maçı
    14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı
    17 mart 2022 galatasaray barcelona maçı

    önümüzde böyle bir fikstür var, bu dört maç bitmeden hocanın başlığına bir daha entry girmeyeceğim. bu dört maç sonunda da tekrardan bu başlığa gelip değerlendirme yapacağım. bugün şöyle iyi hoca, böyle elit hoca, antreman drone ile takip ediliyor, takımda kolej havası var* tarzında övgülerde bulunan arkadaşlar hoca hakkında ne yazacak merak ediyorum.

    benim söylediğimin aksi olur, bu maçları çok iyi oynarız ve güzel sonuçlar alırız, gelir başta hoca olmak üzere herkesten de özrümü dilerim. inşallah da öyle olur. ancak gerçekçi olarak baktığımızda ben bu fikstürde 0/4 görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın