resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 6026
    https://twitter.com/...SS6h0I_M2y9VjJPL6_Sg

    adamın öngörüsü ile sadece 1 yılda 100 milyon tl az faiz ödemişiz ama ne önemi var gündeme gelmesin aman sakın iyi bir şey yapmış demeyelim ya da en azından susmayalım. diğer taraftan ffp'nin etrafından dolaşmak için verilen menajer ücretlerinden tutun mecbur kalınıp geri alınan florya anlaşmasının negatif yönlerini her gün bet reklamcı troll hesaplardan tut yöneticilere kadar herkes bas bas bağırsın.

    sırf kötülemek için olayları çarpıtıp hangi şartlarda yaşandığını görmezden gelerek saçmalayalım. uefa yılda 10 milyon zarar edebilirsin derken keşke 100 milyon zarar etmeyi göze alıp "cenk ergün sihirbazlığı" ile riva'dan gelen paraları saysaymış futbolculara tekrar bir men yiyerek bir daha tüm dünyaya rezil etseymiş bizi.

    hem bi dakika ya bu adamın başkan olduğu dönem kiralık bile olsa teknik ekibe nzonzi, lemina ve seri olan kadro verip ligi 6. bitirmiş şampiyonlar liginde rezil olmuştuk değil mi ? o da rahmetlinin suçu çünkü o isimler kiralıktı o yüzden oynamadılar.
    oysa teknik heyeti dinleyip aidiyet duygusu yüksek olan arda turan'ı daha önce alsaydı böyle olmazdı işte bunlar hep rahmetlinin suçu.
    ayrıca pandemi bu kadro ile şampiyon olamamanın bahanesi olabilir ama gelirlerin düşmesine bahane olamaz.

    uçan kaçan harikalar yaratan ya da hep doğruları yapan bir başkandı demiyorum ama twitter trollerinin desteklediği burak elmas'dan ve yine kendisinden nefret edenlerin bir diğer başkan adayı eşref hamamcıoğlu'nun 5 gömlek üstü iyi yöneticiydi.

    mekanı cennet olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın