resim
Ümit Davala
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 500
    https://youtu.be/dRc7buwS4U0

    nutspor isimli youtube kanalinda evren goz ile birlikte ciktigi yayinda galatasaray'i degerlendirmis olan eski futbolcu ve yardimci antrenor.

    bekledigim uzere 'galatasaray kazandi, ama...' seklinde yorumlar yapmis. elestirdigi noktalardan biri galatasaray'in hicbir maci surklase ederek, ustun oynayarak kazanamadigi. geriye dusup, zorlanip kazandigi icin iyi bulmuyormus takimi. programda konusulan baska bir konu torrent yonetiminde cok gol yenmesi. onun disinda rotasyon yapilmasini da elestirmis. benim hatirladigim terim doneminde de ayni ilk onbirle ciktigimiz maclar azdi.

    bu hafta hemen hemen tum yorumcularda oldugu gibi bu programda da alinan galibiyetten cok takimin kotu yanlari konusuldu. torrent donemi once ise kazanilan maclarda hep olumlu yonler konusulurdu. galatasaray'in kazanmaya baslamasi bunlari neden bu kadar rahatsiz ediyor anlamiyorum. dikkatimi ceken baska bir sey video'nun basliginda yazilan 'galatasaray'i bekleyen tehlike'. ayni kanaldaki fenerbahce videosunda ise 'futbolcular icin gurur maci' seklinde baslik atilmis. goren de fenerbahce sampiyonluga oynuyor zanneder.

    campos konusu konusulurken sunucu evren goz'un campos'u galatasaray'a gelmesi icin heyecanlandiran nedir sorusuna 'maasi olabilir mi' seklinde alakasiz bir cevap vermis. campos tabiki buraya galatasaray sevgisi icin gelmedi ama paraya ihtiyaci olan biri de degil. kendine ait danismanlik sirketi olan birisi. davala'nin verdigi cevabi herhangi bir taraftar vermis olsa farkli olurdu ama bir yorumcunun vermesi ilginc.

    umit davala hakkinda merak ettigim sey fatih terim'in ekibinden ayrildiktan sonra yaptigi yorumculuk tercihi. yani teknik direktor ya da en kotu baska bir teknik adamin yaninda yardimi olmak yerine neden yorumculugu secti. yetersiz oldugu icin teklif mi almadi, yoksa sadece alt liglerden teklif geldi de kendisi mi kabul etmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın