resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1595
    "pep galatasaray maçı izlemeye gelir mi?" sorusuna, "belki pep gelip bizimle bir maç yapar. kulüpler için de güzel olur." diyen hocamız. hocam ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu allah aşkına? swh.

    şaka bir yana 2 mart 2022 tarihinde bein'e verdiği ilk özel röportajdan satır başlıkları şöyle:

    -takımdan memnunum ve takımdaki oyunculara uygun bir sistemle oynamaya çalışıyoruz. ancak farklı stillerde oynayan oyunculara ihtiyacımız var.

    -topu kaybettiğimiz zaman 5 saniye içerisinde geri almalıyız. pep ile birlikte ve kendi yönettiğim takımlarda hep bu sistemi kullandım.

    -rotasyonu, oyuncular rekabet ve motivasyon sağlamak için yapıyoruz ve bu rotasyonu antrenman ve rakibe göre belirliyoruz,

    -pulgar teknik-taktik olarak iyi bir oyuncu ancak yeni geldiği bir ortamda biraz zamana ihtiyacı var,

    -belli düzenlemelere göre oyuncu çıkarmak gerekiyor. özellikle morutan'ın durumunda. o tarafta barış gibi o bölgede oynayacak oyuncular var ve regülasyona ve rakibe göre bunu uyguluyoruz.

    -pek çok takımdan teklifler geldi. genç teknik adamların yanında çalışmamı isteyenler de oldu. sadece istediğim dünyanın en iyisinden öğrenmekti. pep'in dışında herhangi bir ismin dışında ikinci antrenör olmayı düşünmezdim.

    -biz orada bir-iki gün içinde galatasaray'ın 8 maçını izleyebiliyorduk*. maçları izleyip şu anki ekibi görmek için izlemek istedik. ondan sonraki gün tamam dedim, kabul ettim, uçağa bindim geldim.

    - sayın terim sadece türkiye''de değil avrupa'da da önemli isim. çok saygı değer bir antrenör ben de büyük saygı duyuyorum kendisine. bu kadar büyük bir isimden sonra kim gelse karşılaştırma yapacaklar. sayın terim'in yerine atanmış olmak kolay değil.

    -taraftarlarımızın şunu anlamasını rica ediyorum: ben ya da başka antrenör, gelen antrenör takımı geliştirmek, takımın iyiliği için geliyor.

    -ben buraya sayın terim'e karşı mücadele etmek ya da onunla karşılaştırılmak için değil, takımı bulunduğu durumdan çıkarmak için geldim. amacım bu. hepimiz gelir geçeriz, kulüp kalır. herkes aynı tarafta olursa, takım daha güçlü olur.

    https://beinsports.com.tr/...bein-sportsa-veriyor

    edit: * takımı 8 hafta izlediği konusunda sanırım yanlış bir bilgi var. teklif geldiğinde takımı görmek için, gelişmiş bilgisayar sistemleri sayesinde 1-2 gün içinde 8 maçını izleyip, ertesi gün tamam dediğini söylüyor. muhtemelen bizim doğrucu basın, 8 maç deyince 8 hafta maçları izledi diye verdi haberi. ya da yanlış aksettirildi.

    edit: açıklamalarının tamamı: https://www.galatasaray.org/...ozel-bir-kulup/50525
App Store'dan indirin Google Play'den alın