resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2997
    galatasaray'imizin mevcut baskani * olup, 1 mart 2022 tarihi ile onemli aciklamalar yapmis kisidir.

    kendisi hakkinda daha once galatasaray'imizi batirmak gibi bir gizli gorevi oldugu konusunda ciddi suphelerim oldugunu belirtmistim, 1 mart 2022 aksami yapmis oldugu aciklamalar ile iyiden iyiye emin oldum.

    sosyal medyada bolunmus olan biz taraftarlar bile kazanilan iki mac sonrasi savas baltalarimizi gommusken kendisi bu sessiz ve biraz sakin ortamdan rahatsiz olmus olmali ki yine kendi adina basarili ama tum galatasaraylilar adina facia bir yayina katildi / aciklamalar yapti. akli sira birilerini asagilamaya kalkti, kendisini basarili ilan etti, baskan oldugunu bir kere daha belirtti (ki burasi cok onemli zira altini cizmek gerekir), gedson'u taraftari oldugu kulube kazandiran has besiktasli isitan gun'e toz kondurmadi, fatih terim'in neden gorevden alindigini aciklamadi, ibra edilmezse mahkemelere kosmayacagini soyledi *, vs vs vs.

    sayin baskanim iyi kotu bu sezonu bitirecegiz, eger iddia ettigin kadar super bir futbol akli varsa, danismanlarin ve danismanlarin danismanlari inanilmaz bir scouting calismasi yapiyorsa gorelim icraatlari ondan sonra gerekirse merak etme en cok biz destekleriz seni ama bu sekilde kendince zaman kazanarak kulubu daha fazla zarara sokmaya calisiyorsan da kusura bakma itin kaba etine de sokmaya devam ederiz.

    rize ve goztepe maclarinin sonuclari ne olursa olsun torrent hocayi kovmayacagini soyledin ya kimse itibar etmiyor artik hocamizin arkasindayiz klisene zira arkasina gecince ne yaptigini biliyoruz.

    ayrica unutmadan lutfen o terbiyesiz tweetler atan ve hala neden bu kadar korudugunu bilemedigimiz besiktasli yonetici arkadasa iletir misin asagidaki istegi?

    (bkz: isitan gun istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın