resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2996
    bu gece ali koç kendisini arayıp, seni şirketlerimden birine genel müdür yapıyorum dese, koltuğu bırakıp koşa koşa gidecek adamı galatasaray başkanı yaptılar.

    o da eziliyor altında, onurlu insanları işsizlikle itham edebiliyor mesela, bir suçmuş gibi. ama allah var kendi kariyeri için akıllı hamleler yapıyor, koltuk gidince işsiz kalma ihtimalini ortadan kaldırıyor.

    kurduğu ikili ilişkilerle, favori koç grubu malum, galatasaray'ı gönül rahatlığıyla ezdirdiği nihat özdemir'in şirketi limak grup da plase. sürpriz adayım ise kıran holding tabii ki. olmaz demeyin, tahir kıran abisi kendisine en kötü satış ve pazarlama direktörlüğü pozisyonunu teklif edecektir.

    eski galatasaray başkanını yanımda çalıştırıyorum diyebilmek için, olmayan pozisyonu bile yaratabilecek bir adam sonuçta.

    işte o yüzden kendi aklınca küçümsüyor ya işsiz kalmış gazetecileri sayın elmas, ben işsiz kalmam asla diyor, cv'sinde 1 yıllık galatasaray başkanı titriyle beraber. inşallah da kalmaz bu arada, hayat kimseyi ekmeğiyle sınamasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın