resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1586
    son 2 maçında ligde 17. ve 19. sırada olan takımlarla oynamış galatasarayımızın teknik direktörü. bu maçlardan ilkinde beraberliği yakaladığımız dakika 87, diğerinde öne geçtiğimiz dakika 87. bu iki maçta lehimize 2şer penaltı verildi. bu iki maçtan ilkinin ilk yarısı %30 ile top oynadık. ikincisinde daha iyi oynasak da; gole ihtiyacımız olan dakikalarda marcao'nun duran topu dışında yine üretemedik.

    penaltı ile kazanmak ya da son dakikalarda kazanmak kusur mudur? tabiki hayır. ama yine başladı inanılmaz gerçekdışı ovgüler. sene başından beri fenerbahçe, lokomotif vb bir sürü maçta yaptığımız pva setleri ilk defa oluyormuşcasına çığlık çığlığa övülüyor torrent. tekrar hatırlatıyorum, lig şuan bitse küme düşecek 4 takımdan ikisine karşı da bitiş düdüğünün sadece 5 dakika öncesinde galip değildik.

    önümüzdeki fikstür; konya-barcelona-beşiktaş-barcelona-gaziantep-karagümrük-kadıköy.

    bu fikstürden çıkacak ışığı geçirdiğimiz son 2 maçla gören varsa diyeceğim bir şey yok. ha, çıksın hem mutluluktan deli olurum hem de gider başlığında özür diler vekili olurum. galatasaray hocasını obsesyon yapacak kadar çıldırmadım. ama 2 ay önce geçersiz olan xg ile övülmesi, twitter'daki scoutlar gibi sağa sola ok çizip olmayan bir olumluluk portresi çizilmesi inşallah bizi tekrar potaya sokmaz.

    bence iyi değil şanslıydık. hakkını vermem gereken bir şey varsa; takım mental olarak düşmüyor artık. ama, inanılmaz korkunç bir 40 güne giriyoruz. yönetici olsam hemen bugün okan ile girerdim. kendisini çok sevmediğim halde.

    çünkü sözlükteki şölenin aksine; ne göztepe ne de rize hem önümüzdeki maç trafiğine ölçüt değil hem de iyi futbol oynamadık.

    hani diyorlar ya terim'den sonra gelenlerin tepesinde demoklesin kılıcı bekliyor diye; hah işte terim'den sonra gelmese oynattığı oyun da bu kadar övülmezdi.

    inşallllaaah kazana kazana devam eder. önümüzdeki fikstürde kazanalım oyun gelişmese bile hicbir şey demem. çünkü fikstür çok zor. ama, son 2 haftadır kazanırken oynadığımız oyuna dair yapılan analizler hayal ürünü ve o kazandıracak vibe'ı en azından bana hissettirmiyor.

    (bkz: 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçı)
    (bkz: 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın