• 33
    nitelikli oyuncuların kadromuzda yer almaması sebebiyle yaşadığımız problem. nitelikten kastım da üretkenlikten uzak oyuncularla oynuyoruz. işin kötüsü çok sert oyuncularımız da yok, defans da yapar bu adamlar dedirtmiyor. 2021 yazında yapılan doğru felsefe ancak bu felsefe sonucu yapılan yetersiz transferler sebebiyle 2021-22 sezonunda perişan haldeyiz. hakem falan konuşmak istemeyen taraftayım ben, bu hakemler yarın başka bir maçta lehine yada aleyhine düdükler çalacak, buraya takılmamak gerekiyor. ortasahaya alınan adamlardan üretkenlik anlamında azıcık katkı aldık ve yetmiyor o katkı. şampiyon olmak isteyen takımların ortasahası kuvvetli olmalı, tempoyu dikte etmeli, rakibi sindirmeli. 2022-23 sezonunda mutlaka ama mutlaka ortasahayı ciddi anlamda güçlendirmeli, hem nicelik ama sadece ligdeyiz dolayısıyla ama asıl ve en kritik nitelik olarak güçlendirmek zorundayız.

    bir takım sadece 20 yaşında oyuncularla sahaya çıkmamalı, yada herkes 1 milyon euro almamalı, komünist bir düzen değil bu. yetenek para eder, başarı için kulüp de fedakarlık yapıp orta sahasına amiralleri getirmek zorunda.

    yeni yönetim, burak elmas rezilliğini iyice dikkate alıp taraftarı içerisinde cinsi sapıkların olduğu yönetimin oluşturduğu bu negatif ruh halinden çıkarmalı. elbette ki üzülüyorum galatasaray kazanamayınca ama gol yediğimizde içerisinde bulunduğum öfke skora değil de bireylere karşı olunca burada ciddi bir sorun var, bizi bir yapmak durumunda yeni yönetim ki hep "birlikte bir şeyler başaralım."
App Store'dan indirin Google Play'den alın