• 54
    yabancı sınırına dibine kadar karşı, yerli sevici olarak adlandırılan zümrenin tam zıttında yer alan biri olarak türk oyuncularımızın ekstra ekstra üzerine geldiğini düşündüğüm toksik güruh.

    hadi taylan ve berkan’ı görece yetersiz oyunları sebebiyle geçtim, ki sosyal medyada ana bacı sövülmesi, ailelerinin bile sosyal medya üzerinden rahatsız edilmesi ve hatta bana kalırsa maçta ıslıklanmaları bile yanlış ama dediğim gibi en azından empati yapabiliyorum. sene başında kerem de çıtayı arşa çıkarmasaydı, başına gelen şey çok benzer olacaktı. buna rağmen alttaki tweetin mentionlarına bakarsanız hala kendisinden memnun olmayan, galatasaray seviyesinde olmadığını falan iddia eden fikirler var.

    https://twitter.com/...400594603782148?s=21

    abi ne yapacak bu adam daha da seni memnun edecek? savunmaya yardım etsin, çok etkili çalım atabilsin, top ezmesin, en optimum kararı verebilsin, şutunu geliştirsin… olarak uzayıp giden bir “şikayet ve öneri” listesi var kendisiyle alakalı.
    klişe olacak ama bütün bunları yapan adam kylian mbappe zaten. bu adam olmasa ben eminim küme düşme potasının tam göbeğinde olacağımıza ama beyzadeler sadio mane olmadığı için kerem’i beğenmiyorlar.

    bu sosyal medya taraftar grubunun bu kadar memnuniyetsiz, linç peşinde koşan bir yapıya bürünmesi şahsen psikolojik ve sosyolojik bir tez konusu diye düşünüyorum. bir e-mail doğrulamasıyla, kendini sokakta imza istemek için bile yanına gitmeye utanacak adamlara ana bacı sövmeye hak bulan, hiç bir şeyin doyurmadığı, linçle beslenen bu grup evet her ne kadar profesyonel de olsalar oyuncuları özgüven anlamında aşağı çekiyor. evet onlar milyonlarca liralar kazandığı bu mesleği bunları göze alarak yapıyorlar, maddi olarak da karşılığını alıyorlar ama bu aşırı tepkiler ister istemez takımı aşağı çekiyor ve desteklediğin! takıma zarar veriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın