resim
Ümit Öztürk
Görev:Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 314
    27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçıni bence ıyi yönetememiştir. bir galatasaraylı olarak söylüyorum, isteyen trol desin isteyen rakip takım taraftarı desin.

    ıyi yönetmeme iddiamın gerekçesi de penaltı kararları vs. değildir. türkiye ligi standartlarında o penlatilar çok verildi, veriliyor ama bence verilmemeli. mücadeleyi yok ediyor bu kadar ucuz penaltı ve fauller. diğer yandan tekrar belirtiyorum kötü yönettiği iddiamın gerekçesi bunlar değil, aleyhimize daha ucuz penaltılar da veriliyor çünkü bu lige. gelelim kendisiyle ilgili eleştirime;

    benim bir hakemden birinci beklentim oyunu oynamak isteyen takıma ya da oyuncuya yardımcı olmasıdır. bu anlamda iki tarafa karşı da ciddi hataları oldu. rize öne geçtiği andan itibaren sürekli zaman çaldı ve buna hiçbir müdahalesi olmadı hakemin, izin verdi o sürenin çalınmasina. ne kadar uzattığı önemli değil çünkü 45. ya da 90. dakikadan sonra oynanacak 5 dakika ile 25. dakikada oynanacak 5 dakika aynı şey değil. duygusu, dinamiği, parametreleri farklı. keza ucuz fauller de çaldı yine. gelelim rize yönünden yaptığı hataya. adamlarda gedson diye bir oyuncu var. tum olan bitenden bağımsız olarak düşünelim, galatasaray 12 defa faul yapmış bu adama.toplam faul sayısının yarısından fazlası tek bir adama yapılmış. orada futbol oynamak isteyen bir adam var ve rakip futbol oyun kuralları dışına çıkarak buna engel oluyor ama hakem seyrediyor. bence 3. 4. faulun ardından galatasaraylı oyuncuları uyarmalı ve gedson'a pozisyon gereği değil de durdurma, yıldırma amaçlı yapılan ilk faulden sonra faulun şiddetine bakmaksızın sarı kart çıkarmaya başlamalıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın