resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2761
    şu anki orta saha oyuncularımızdan daha iyi olsa da yorumları okudukça dünyanın en iyi orta sahası mı acaba diyorum.

    burak elmas yönetimi her türlü gitmeli. kendileri hakkında yazdıklarım ortada. bu adamı alamamak ve organize kötülüğe kaptırmak rezalet ancak kendisine bu kadar anlam yüklemeyin artık.

    şu yaşıma kadar ayrılışı bende derin yaralar açan 2 futbolcu var. biri mario jardel diğeri franck ribery. jardel bizden gittikten sonra portekiz liginde 42 golle gol kralı olup sporting lizbon'u şampiyonluğa taşıyarak daha sonra özel hayatındaki sorunlar sebebiyle düşüşe geçti. franck ribery'nin ise kariyer ortada. bu adamlar hakikaten büyük balıktı.

    mesela abdul kader keita vardı bir zamanlar. sadece onun attığı at gibi deparları görmek için bazen üşensem de kalkar ali sami yen'e giderdim. ancak ona da haddinden fazla anlam yüklenmişti. bazı taraftarlar yere göğe koyamıyordu. bizde en formda zamanında milli takımda ilk 11 oynayamazken galatasaray'dan ayrıldıktan sonra da kariyerinde hiçbir parlama olmamış ve futboldan kopmuştur.

    gedson'a dönersek iyi futbolcu o kadar. süper ligde avrupa sıralamasında 19. sıraya kadar düşen süper ligde fark yaratıyor hepsi bu. kadromuzda şu an olsa tabi ki ilk 11 oynar ancak biz ne adamlar gördük bu adamı lütfen daha fazla abartmayın. buralardan kalkıp avrupa'nın ilk 5 ligine hele hele o liglerin büyük takımlarına gidecek bir futbolcu gibi yorumlar yapılması yine taraftarımızın abartmaya başladığını gösteriyor.

    biz ne futbolcular gördük. bakalım önümüze.

    (bkz: burak elmas istifa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın