resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1553
    henuz istenilen performansi sergilemese de son iki macini kazanarak guzel bir form yakalayan teknik direktor.

    ilk geldiginde 1 haftada 3 maca dogru durust antrenman yaptiramadan cikip kaybetmisti. sonra milli takim arasi geldi ve aradan sonra oynadigi 4 macta 8 puan topladi. bu maclarin hepsinde geriden gelip puan aldi. ilk 3 macinda ise one gecip maci kaybetmisti. takimin fizik kondisyon olarak iyiye gittigi kesin. bunu son 3 macta son dakikalara kadar rakipten diri kalmamizdan anliyoruz. one gecip maci kaybetmek ise buyuk olcude takimin kondisyon sorunuyla alakali. torrent bunu cozmus gibi gorunuyor.

    umarim ligin kalan kisminda, dusme tehlikesi ve baski da azalmisken, daha iyiye gideriz ve ligi avrupa potasinda bitiririz. onumuzdeki sezon da takimin basinda olup olmamasi da ona gore belli olur.

    torrent'i futboldan anlamiyor diye elestirenler ise cok komik geliyor artik. ayni sey terim taktikten anlamiyor sadece gazla oynatiyor diyenler icin de gecerli. bu kadar zaman futbolun icinde olan insanlar futboldan anlamiyor olamaz herhalde. bazen sozlukte torrent basliginin altindakileri okurken a spor izliyor gibi oluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın