resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1540
    bu kadar olumsuz tepkiye rağmen hala işini yapmaya devam eden, galatasaray'daki son iki maçından da galibiyet çıkaran teknik direktörümüz. maç sonunda belirttiği gibi, kondisyonerler sezon devam ederken, herhangi bir sakatlığa sebebiyet vermeden takımın kondisyonunda oldukça ilerleme kaydettiğini belirtti ve kondisyonerlerin iyi iş çıkarttığını söyledi. bu doğru. zaten son iki maçtaki 2 galibiyetin de asıl kaynağı bu.

    bir çok futbol bilmeyen, izlediğini anlamayan futbol uleması hala torrent'i istifa etmeye davet ediyorlar. önceki teknik direktör zamanında öne geçtiğimiz maçlarda maçın sonunu getiremeyen takım, torrent'in de ilk 4 maçında aynı şekilde devam etti. 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve şimdi son 2 maçta 2 galibiyet.

    bakın futboldan anlamayıp, birilerinin trollerinin gazına gelip torrent'i istifaya davet edenler gerçekten hiçbir şeyin farkında değiller. bu takım daha da iyi olacak. 27 şubat 2022 galatasaray çaykur rizespor maçında yediğimiz 2 gole bakın. her iki golde de top tam doksana gitti ve gol oldu, yani ne kaleci, ne de stoperlerin yapabileceği birşey vardı. o şutlar, o şekilde gitmese ve kaçırdığımız penaltıyı da gole çevirsek bu maç 5-0 da bitebilirdi.

    bu takım daha iyi olacak.
    aklımızı başımıza alalım, trollerin gazına gelmeden, galatasaray'ı, futbolcularımızı, teknik direktörümüzü destekleyelim.
    birilerinin gazına gelip, torrent istifa demenin anlamı yok.

    torrent başarılı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın