• 139
    gayet ideal bir 11’le çıkacağımız maç. iyi veya kötü bu takımın bu seneki maksimum’u bu kadrodur. belki omar-boey ve kılınç-morutan rotasyona girer ama eldeki malzeme malesef bu. dolayısıyla işimize bakacağız. maçı çözemezsek de ikinci yarı kılınç-feghouli ve mohamed-gomis değişiklikleriyle tecrübeli oyuncularımızın bir şeyler yapmasını bekleyeceğiz.

    burada asıl eleştirilmesi gereken ise takımın özellikle hücum hattını bu kadar düz oyunculara bırakmış fatih terim ve burak elmas yönetimi’dir. hoş fatih hoca sırf şu yaratıcılıksızlığı bir nebze de olsa çözebilmek için rosier-ghezzal ikilisini istedi, hatta gedson’u da sağ içte mezzala kullanarak ölümcül bir üçlü oluşturmak istedi ama sağolsun burak efendi soso ve babel’in kontratlarından çıkamadığı ve beceriksiz olduğu için bu 3 oyuncuyu en büyük rakiplerimizden birine göz göre göre kaptırdı. sonra da kendini aklamak için hafta içi kapalı oturumda galatasaray üyelerine önceki dönemlerde ödenen fahiş menajerlik ücretlerini göstererek, ben beceriksiz değilim kulübün hakkını koruyorum tribine girdi. halbuki tüm bu yaşananlar açıkça beceri yoksunluğundan ibaretti.

    önümüzdeki sene bu vasatlığı nasıl dönüştürürüz, bu yönetimle ben bunun mümkün olduğunu hiç sanmıyorum. dolayısıyla bir daha bu seneki rezilliği yaşamamak adına iyi bir yönetim ve iyi bir futbol aklına şiddetle ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın