• 105
    sezon sonuna kadar tüm maçları kazansa bile hiçbir şeyi değiştirmeyecek olan haklı slogandır.

    galatasaray'ı, 60 yaşına kadar doğru düzgün teknik direktörlük deneyimi bile olmayan türk, yabancı veya uzaylı da olsa kimse çalıştır(a)mamalı.

    fatih terim ayrılıyorsa da en az onun kadar başarılı ve kendini ispat etmiş teknik direktörler yerine gelmelidir. bu olgu galatasaray'ın tüzüğünü bile işlenmesi gereken en önemli husustur.

    2013-2017 arasında roberto mancini hariç nasıl vasatlar tarafından çalıştırılıp başarılı olamadıysak -ki buna 3 kupa kazanan hamza hamzaoğlu'da dahil- artık post fatih terim döneminde de geçmişten ders alarak hareket etmeliyiz.

    bu kulüp vasata alışamaz, en önemli örnek işte yıllardır dalga geçtiğimiz fener. adamlar vasata alıştı ve o gün bugündür zerre başarıları yok ve taraftarı da öğrenilmiş çaresizlikle kabullendi bu durumu. çıkın fenerbahçe taraftarına sorun %90'ı önümüzdeki 3 sene içinde bile şampiyon olacaklarına ihtimal vermiyordur.

    fatih terim tü kaka deniyor da; 2019-2020'de ligin ikinci yarısı gümbür gümbür gelirken ve muhtemelen o performansla şampiyonluğu alacakken pandemi arası ile birlikte berbat dönüş yaparak ligden koptuk. geçen sene olan o kadar şeye rağmen şampiyonluğu averajla kaybettik ki marafona ve billong isimli topçuların malum maçlarda neler yaptıkları ortada.

    bu sebeple fatih terim'in yerine türk olarak getirilebilecek bir isim zaten yok belki okan buruk'a şans verilebilir, yoksa da sağlam bir yabancı teknik direktör kesinlike bulunmalı. getir mourinho'yu en azından kaybedeceksek de öyle kaybedelim. torrent kim, riekerink kim, tudor kim vs. vs.

    ben takımımda vasat, anadolu takımı hocası vb. hiçbir hocayı görmek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın