• 318
    büyük futbol takımlarının çıkış kapısı olan proje. uefa'ya tanınan sürede hiçbir şey başkanların istediği gibi olmadı ve eninde sonunda bu şey gerçekleşecek. galatasaray bu projede olur mu, olmaz mı bilmem ama başkanların, özellikle florentino pérez'in bildiğimiz futboldu değiştirme arzusu var.

    diğer sporlarla kıyaslandığında futbolun süresinin çok uzun olması, bu süre zarfında -maçtan maça göre değişse de- büyük bir kısmın boşa geçmesi gibi konulara takıntılı bu başkanlar. futbolun yeni kuşaklara erişemediğinden, köklü değişiklikler yapılması gerektiğinden, yapılmazsa bu kadar masrafları olan kulüplerin er ya da geç batacağından söz ediyorlar.

    all or nothing juventus'ta gördüğüm kadarıyla juventus'un başkanı andrea agnelli de kendisinin fikirlerini yakından destekleyenler arasında. hatta o belgeselde juventus'un sırf yeni nesle erişebilme amacıyla twitch platformunda kanal kurmasına falan değiniliyordu.

    yeni nesil haksız değil aslında. hayatlarından 1.5 saati, maksimum 30 dakikası atraksiyonla geçen futbol maçlarını izlemek yerine kendilerine daha eğlenceli gelen şeylere ayırıyorlar. agnelli ve perez'in hayalindeki futbolu bir görmek isterdim. ama sırf şu var'a gelen tepkilere bile bakınca bunu nasıl gerçekleştirebilecekler, bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın