resim
Bartuğ Elmaz
Takım:Sivasspor
Mevki:Ön Libero
Yaş:21
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 651
    hemen hemen aynı yaşta olduğu arda güler ve emirhan ilkhan rakiplerimizde çatır çatır oynarken kendisi bir senedir menajeriyle birlikte altyapısından yetiştiği kulüple sözleşme pazarlığı yapıyor, oynama garantisi istiyor, son durumda da hiç bir şeye yanaşmayıp bir kuruş para kazandırmadan kaçıyor.

    süre alamaması bahane değil, hak eden her türlü süreyi alıyor. en yakın dönemde ozan kabak çıktı oynadı, kimse de önünde duramadı. rakiplerimizde de gençler süre alıyor. bartuğ galatasaray a takımında süre alamıyorsa sorunu biraz kendisinde aramalı. mustafa kapı da aynı bahaneyle gitti, bir dakika süre alamadı avrupa'da. bir sene sonra ülkeye döndü, adana demirspor'da hala bir dakika süre alamadı, ki takımının hocası vincenzo montella da gençlere süre veren bir hoca.

    oynatılmıyor denen süleyman luş bir alt ligde bandırmaspor'da 6 lig 4 kupa maçında sadece 797 dakika süre almış.

    yine oynatılmıyor, hakkı yeniyor denilen atalay babacan bir alt ligde ümraniyespor'da 3 maçta sadece 29 dakika süre alabilmiş, maç başı ortalama 10 dakika oynamış.

    yıllardır potansiyelini göstermesi ve süre alması beklenen artık 22 yaşına gelmiş olan gökay güney bandırmaspor'da 9 lig 2 kupa maçında 11 maçta 752 dakika süre almış.

    alt liglerde şans bulamayacak seviyedeki adamları niye galatasaray'da oynatmıyor diye fatih terim nelerle itham edildi.

    bu saydıklarımın aksine gittiği takımlarda gayet iyi süreler alan, kendilerini geliştirip galatasaray'a hazırlayan topçular da var. en başta gelen isim yunus akgün, ne duruma geldiğini herkes görüyor. süper lig seviyesinde yıldız bir futbolcu şu anda. kiradan döndükten sonra direkt olarak ilk 11 oyuncusu durumunda, tartışmasız.

    emin bayram boluspor'da yine iyi süreler aldı, 18 maçta 1340 dakika oynadı. stoper olmasına rağmen skor katkısı da veriyor, 2 golü var.

    isteyen her türlü hak ettiği şansı bulur, hak ettiği konuma gelir. bartuğ menajeriyle birlikte kısa yolu seçti. bundan sonrasını hep birlikte göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın