resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1476
    hiç bir tecrübesi olmadan galatasaray'ın başına, hem de belki de galatasaray tarihinin en çalkantılı ve futbol takımı özelinde en başarısız olduğu dönemde başına gelmiş olan antrenör. işi hiç kolay değildi ancak gelmeden neyin ne olduğunu biliyordu, 2 ay öncesinden galatasaray'ı izliyormuş torrent.

    fazlasıyla başarısız, yetersiz ve alacağı tazminatla birlikte türkiye macerasını noktalayacak birisi. olan tabi ki de galatasaray taraftarına ve galatasaray'ı sevenlere olacak. oynattığı oyunun, yaptığı tercihlerin falan pek savunulacak tarafı yok, olmamalı da.

    ama her şerde bir hayır vardır. dilerim kendisine verilecek olası tazminat bir başlangıç olur. her başkan ve ekibi harcamalardan direk sorumlu olurlar. bu tür tazminatları kendi ceplerinden öderler ilerleyen dönemde. o dönemin yetkililerin verdikleri keyfi kararlar ve galatasaray fakirleşirken zenginleşmeleri sebebiyle bugün bu haldeyiz.

    24 şubat 2022 tarihiyle hala görevini bırakmamış/istifa etmemiş/kovulmamış olan futbol adamı hakkında daha fazla bir şey söylemeye gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın