resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2935
    iyice ucuz işlere yönelmiş bir başkan. klasiktir işler kötü gitmeye başladığında ilk zarfı açarsınız ve içinden çıkan mektupta “senden öncekileri kötüle” yazmaktadır.
    şimdi ne olmuştur da bu menajer ücretleri gündem olmuştur? mesela yazın sakin zamanda gündeme gelse olmaz mıydı? olmazdı çünkü kuyruk şu anda sıkışmıştır. zaten daha da sıkışınca ikinci mektup açılacak ve çevresini kötülemeye başlayacaktır. ta ki sen de üç mektup hazırla yazan zarfa kadar.

    hepimiz biliyoruz ki ffp sebebiyle bazı ödemeler manajerler üzerinden gerçekleştirilmiş, sınırlar bu şekilde aşılmıştır. şahsen ister beğenin ister beğenmeyin mustafa cengiz ve hatta abdürrahim albayrak için kimse beni kulübü dolandırdıklarına inandıramaz.

    aslında burak elmas’ta biliyor bir üçkağıt olmadığını ama günlerdir pompaladığı havayla büyük bir olay yakalamış gibi davranıp kendi günahlarını örtmeye çalışıyor.
    halbu ki menajer ücretleri her zaman bilgisayarın tuşuna bastığında ilgili muhasebe skontunda anında görebileceğin giderlerdir. yani istese 6 ay önce de açıklayabilirdi.

    netice itibariyle bu menajer mevzusu tamamen gündem değiştirme taktiğidir. sportif direktörünün, danışmanının, teknik direktörünün ücret, tazminat ve diğer giderlerini açıklamamış başkan için dudak bükerek, müztehzi bir gülümseme ile izlenmesi gereken bir eylemdir. işin gerçeği belli kalemler (!) hariç kimse de ciddiye almamıştır.

    kulübün içler acısı halini unutan taraftar, bu hafta yönetim istifa diye değil, mustafa cengiz istifa diye mi bağıracak bakalım (!)
App Store'dan indirin Google Play'den alın