resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3180
    kesinlikle kotu bir futbolcu oldugunu dusunmedigim oyuncumuz. aslinda cogunuz benimle ayni fikirdesiniz, sadece bir iki sene once basligina yazilanlari okuyabilirsiniz.

    bence en buyuk sorun su anda israrla oynatarak kazanilmak istenmesinde. bu bazi insanlar icin calisabilir ancak bazi insanlar ust uste hata yapip, ozellikle de boyle takim sporu gibi bir ortamda hata yapip takimin yenilgisine sebep olduktan sonra psikolojik olarak sonraki maclara hazir cikamazlar. taylan'in da resmen ayaklari titriyor artik, kariyeri boyunca yapmadigi sacma sapan hatalari her mac yapiyor. aynisini emre akbaba'da da yasadik. ya bir sure yedek beklemeli, yavas yavas takima monte olmali, ya da daha uzun soluklu dusunelim dersek iyi bir anadolu takimina kiralanmali. ozguvenini ve psikolojisini geri kazandiginda ben hala takimimiza buyuk faydalar saglayacagini dusunuyorum.

    gercekten sevdigim bir oyuncumuz. lutfen hem takim icin hem de kendisinin gelecegi icin artik bu sezon sonuna kadar 11 baslamasin, cok zorunlu bir durum olmadikca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın