resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 3071
    yaşanılan bu berbat sezonun en önemli figürüdür. her hafta arşivlik rezalet bir oyun ortaya koymaktan bıkmayan, galatasaray futbol takımında ne sol bek ne orta saha ne de idman topçusu olarak bulunmaması gereken temel futbolculuk meziyetlerinden yoksun, sıfır koordinasyona sahip bu adam takım kaptanı olarak sahaya çıkıyor. galatasaraya ayıp hakarettir bu.

    kendisi hakkında ben entry yazmaktan sıkıldım ancak kim gelirse gelsin kendisini oynatmaktan bıkmadı. 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçı nda 60. dakikada orta sahada güzel top yapıp sol tarafa açıldı oyun. poziyon devamında kendisi ceza sahası köşesine 4-5 metre uzaktan bir orta yaptı ve bu orta 100 dercelik yatay 80 derecelik dikey açıda tüm şiddeti ile tribüne gitti. o an ettiğim küfürler yüzünden belki toprak beni kabul etmeyecek. amaçsız plansız 3 kişinin üzerine dalıp top kaybettiği, kendini yere attığı daha kaç pozisyonda gol yememiz lazım kendisinin defedilmesi için?

    ben kendisine katlanamıyorum. böyle bir futbolcuyu bir galatasaray taraftarı olarak takımımda asla görmek istemiyorum, bir futbol izleyicisi ve izlediği futbol maçlarına para veren bir seyirci olarak profesyonel bir takımda izlemek istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın