resim
Ignacio Peña Sotorres
Takım:Barcelona
Mevki:Kaleci
Yaş:25
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 291
    mevcut performansıyla muslera kadar iyi bir kaleci. hatta yan toplarda muslera'dan daha iyi. çizgide bekleme konusunda sıkıntıları var ama muslera'nın ileri çıkışlarında yaptığı hataları da görüyoruz. muslera'yı seven ve beğenen birisi olarak sezonun kalanında kalede değişim görmeme taraftarıyım. bana kalırsa bozmaya hiç gerek yok, nasılsa şampiyon olmayacağız. galatasaray için en verimlisi neyse o olmalı.

    22 yaşında oldukça olgun oynuyor. eksikleri var ama normal. muslera bu sezon, bu kadar hata yapmışken 22 yaşındaki pena ile karşılaştırılıp ispanyol kaleciye bu kadar gömülmesi komiğime gitti. sanırım sezon boyunca farklı maçlar izledik, benim görmediğim şeyler gördü taraftarımızın bir kısmı. pena galatasaray'da devam etmeyecek, muslera'ya forma verelim anlayışını da çok anlayamadım. muslera da 20 yaşında değil sonuçta, 35 yaşında.

    pena barcelona ya da büyük bir takımda oynar mı bilemem, bu işler biraz da şans işi açıkçası. kaleciler için başarı her zaman kaliteden geçmiyor, farklı pozisyonlarda oynayan futbolcuların aksine başarı için daha fazla parametre ile karşılaşıyorlar fakat galatasaray pena'yı transfer edebilseydi uzun seneler formamızı terletebilirdi. bu potansiyeli pena'da görüyorum ve iyi bir kaleci olduğunu düşünüyorum. şu ana kadar fahiş hata yapmadı ve genel performansı iyiydi. ufak tefek hatalar ve göze çarpan eksiklerinin olması normal. pena'ya giydirenler altay ve ersin'in yaptıkları hataları da gözden geçirsinler. bu sezon taraftarlarını az çıldırtmadı bu kaleciler. olgunlaşana kadar hatalar ve eksikler futbolun gereği, kalecilerin gerçeğidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın