resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1431
    biraz da olumlu taraflarını yazmak istediğim teknik direktör. çok gömdük ama olumlu az da olsa birkaç şeyi var:

    duran toplar: duran toplarda gerçekten ilerleme kaydettik, 2 maçta da 2 gol çıkardık duran toplardan ki göztepe maçında takımı bu kadar kötü oynatmasa çok erken koparabilirdik maçı. duran toplardan geldiğinden beri tehlike yaratıyoruz ve 2 maçta da meyvesini almaya başladık.
    fizik gücü: takımın fizik gücünün de arttığı bi gerçek, takım bugün son dakikalarda bile ayakta kalabilsi ve gomis ile beraber ayağa kalkıp maçı koparttı. fizik olarak geride olan bi takımı bu anlamda toparlayabildiğini söyleyebiliriz.
    kaybetmemek: evet takım üç maçtır kaybetmiyor bu da bi gelişim sayılabilir. trabzonspor maçında iyi oynamamıza rağmen taylan'ın saçma sapan hatası (ya da sabotajı) yüzünden kaybettik. ilk maçı olan hatayspor maçında pva penaltıyı atsa aslında 0-2 yapıp maçı kopartabilirdik. kasımpaşa maçı felaket olsa da alanyaspor gibi şu an bizden daha iyi olan takıma karşı kötü hücum, iyi savunma yaptırdı. kayserispor maçında ise sezon başından beri süregelen cenabetlik bitmedi ve takım iyi oynamasına rağmen beraberlik alabildi. en sonunda da göztepe maçıyla beraber kötü oyuna rağmen son dakikalardan itibaren maçtan kopmadık ve gomis ile emre kılınç'ın da katkılarıyla maçı kazandık. kötü oyuna rağmen 3 maçta da kaybetmedik ve mücadeleden vazgeçmedik. ne kadar gömsem de bunu övmemem haksızlık olur.
    sakinlik: son konu da bence sakin kalarak oyunun içinde kalması. zaman aleyhine işlerken oyuncuların üstüne olumsuz baskı kurmak yerine destekleyerek daha olumlu şekilde oyunda tutmaya çalışması bence takdir edilesi bi davranış. oyuncular için hocalarının tavırları çok önemli, kenarda sürekli onları destekleyip oyuna konsantre olmalarını sağladıklarını ve sürekli yanına çağırıp direktifler vermesi bence oldukça olumlu bi durum.

    evet söylemek istediklerim bunlardı. kendisini bugün çok gömdüm, futbol zekasının olduğunu ancak iyi bi teknik direktör olmadığını düşünüyorum hâlâ. hatta yarın gönderilmesini de düşünüyorum fakat biraz karamsarlığa ara verip pozitif şeyler yazmak istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın