resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1094
    sanırım yanlış bir transfer oldu.

    hem kendisi hem cicaldau için romen spor gazetecilerinin transfer sonrası söylediklerine pek aldırış etmemiştik. ancak her ikisi için de bu paraları etmeyecekleri ve daha çok pişmeleri gerektiğini söylemişlerdi.

    cicaldau kesinlikle daha hazır ve olmuş bir oyuncu ama morutan'ın çok ciddi fundamental eksiklikleri var. öte yandan takım çok kötü olduğu için olduğundan da kötü görünüyor.

    günümüz galatasaray kadrosuna girer mi girer. yine de bunu söylemekten nefret ediyorum ama feghouli'yi biraz oyuna motive edebilirsek on kilo fazlasıyla bile morutan'dan daha fazla katkı alırız. belki teknik ekip de bunu düşünüyordur, belki de düşünmüyordur. ne yaptıklarını kestirmek baya güç.

    edit : bu eklemeyi yapmak zorundayım. bu yazdıklarımı "günü kurtarma" amacıyla yazıyorum. yoksa feghouli hayatının topunu oynasa bile morutan'a daha fazla süre veririm. zira gençlerin barındırdığı potansiyel bizim kulüp olarak kurtuluş noktamız. ama küme düşmeme mücadelesi veriyoruz ve direkt katkıya ihtiyacımız var, yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın