resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1329
    gelmesinden önce görüştüğünü ve bizi takip ettiğini bildirmesine rağmen ve hatta işin antrene, taktik, strateji gibi kısımlarında iyi olduğu söylenmesine rağmen, gelmesinden bu yana yeteri kadar süre geçmesine rağmen; ne takımın gelmeden önceki haline göre oyununda düzelme var ne maç kadrosu seçiminde düzelme var ne de transfer strateji ve planlamada olumlu bir durum var.
    yahu sen bize sınav mısın? mevcut durumda haksız eleştirildiği noktalar var tabi de, o kadar alakasız bir insan ki tahammül edemiyorsun. diğer arkadaşların yenilirsek gönderilmesini istemesindeki neden (ben dahil) bu durum ve bunun yarattığı çaresizlik. çünkü çok daha kötüsünü bize yaşatabilecek kalibrede birisi ve o duruma düşmemek için gerekirse önümüzdeki maçı kaybedelim ve gitsin.
    yarın birgün ligden düşürmemeyi başarı olarak önümüze koymasına gönlüm razı değil. takım kötüydü ben onu ligde tuttum ve görevimi yaptım deyip tazminatının keyfini çıkaracak. halbuki takımı mahvetti. ispanya'dan rastgele birini getirip maçtan 1 saat önce takıma koysan yaptıklarının bir farkı olmazdı eminim. ya bu takıma yapacağın dokunuş ömer bayram'ı sağ bek, alpaslan öztürk'ü ön liberoya monte etmek mi? kapıdaki güvenliğe sorsan yapma der sana. hiç olmayacak maceralarla olmayan kredini de tükettin. beni takımımın maçını izleyemez hale getirdin. babel, feghouli, arda gibilerini oynatmayıp yerine 3 genç koysan hiç değilse taraftarın beklentisine kulak veren biri izlenimin olur, sempati kazanırdın. bizde de hakikaten daha önce bu takımı izlemiş bu adam algısı olurdu. sen denenmiş ve olmamış şeyleri tekrar deneyip niye bu takımın zamanını harcıyorsun.
    bu duruma seyirci kalmak ise en acı vericisi. her gün taraftar florya ve statta bu yönetim ve onun eserlerini prostesto etmezse sonumuzu bekleyip görmekten başka yolumuz da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın