resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1323
    60 yaşında hocalığı bırakmak istediğini söyleyen guardiola’nın 60 yaşına doğru hocalığa başlayan yardımcısı ya da yancısı. ne derseniz.

    https://m.sporx.com/...yorum-SXHBQ595112SXQ

    bu akşam bir zahmet artık kazanması lazım. herkes “olmaz ya düşmeyiz” falan rahatlığında ama ben hiç öyle değilim. bu ülkede olmaz denen neler oldu. sen “olmaaaz 3 büyükler düşmez” diye rahat rahat dolaşırken bir düşersin, ertesi sabaha o gelenek “büyükler de düşebilire” döner. evet işin ekonomik boyutu hatta bunun da en büyük parçası olan gs - fb çekişmesi olan boyutu var, ben de düşme ihtimalini çok düşük görüyorum ama olmaz olmaz bir anda olur. dikkatli olmak lazım. galatasaray’ın şu hali bile yeterince utanç verici.

    eğer bu gece de kazanamazsa adios denmesi lazım. aksi takdirde görevde tutanların niyetten şüpheleneceğim diyeceğim de o aşamayı zaten ohoo neyse.

    özetle acilen seri galibiyetler almamız lazım. torrent’le ya da torrent’siz. bu gece son şansı olmalı. kazanırsa -ki umarım kazanır- ne ala. yok kazanamazsa hadi elveda.

    sonrasında kongre burak elmas yönetimini uzaklaştırmalı ama hiç umudum yok. şimdiden “tamam tamam kötü ama aslında şu da var” muhabbetleri başladı çünkü.

    (21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın