resim
Olimpiu Moruțan
Takım:Pisa
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Romanya
  • 1081
    yani zaten sezondan beklenti kalmamış, kümede kalsak yetiyor, bari oynatalım da seneye kadar hatalarını görsün dediğim futbolcumuz.

    ayrıca bu yaptığım tanımdaki kadar umutsuz da değilim kendisinden. mevcut kadroda; oynadığı her an tehlike oluşturma potansiyeline sahip, hareketli, ne yapacağı kestirelemeyen bir iki futbolcumuzdan birisi. yani aslında ‘bari oynasın’ diyecek kadar da umutsuz olunmamalı bence.

    domenec torrent seneye burada kalmayı hedefliyorsa, ryan babel gidecek bu adam kalacak bilmesi lazım. yani seneye bu adamı öyle ya da böyle kullanmak veya değerlendirmek zorunda kalacak. şu an kendisi için olimpiu vasile morutan‘ı görüp nasıl kullanması gerektiğini iyice analiz edebilmek için muazzam bir dönem. esasında şu an takım üzerinde bir iki farklı oyun stili denenmesi için muazzam bir dönem. bunları geçiyorum bu dönemde bu adamı deneyerek hem kendisi* hem luis campos hem de pasquale sensibile için morutan hakkında yeterli veri oluşmasına vesile olabilecekken, yarını olmayan tercihler yapılmış.

    not: an itibariyle herhangi bir açıklama yok sanıyorum, bu yazı olimpiu vasile morutan‘ın herhangi bir hastalık/sakatlık durumu olmaksızın 21 şubat 2022 göztepe galatasaray maçında kamp kadrosuna bile alınmaması üzerine yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın