resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1295
    kulübün geleceği için alacağı iyi sonuçlara hava su kadar ihtiyaç duyduğumuz teknik direktörümüz.

    fenerbahçe'nin ismail kartal, beşiktaş'ın önder karavelli ile final edeceği sezonda pek ala gemiyi karaya yanaştırabilecek kadar tecrübesi vardır. 6 ay kulübü yönetecek kadar teknik taktik bilgi birikimi mevcut olduğunu düşünüyorum. şu süreçte herkes sakin kalıp sezonu en verimli yerde bitirmek için odaklanmalıdır. alacağı bir kaç iyi sonuçlar takım ligde nefes alacak, oyuncular baskıdan biraz daha kurtulacak.

    tahminim odur ki yaza kadar durumuna bakılıp sonrasında campos ve sensible operasyonuyla yeni bir teknik direktör ile yeni sezona girilecek. o yüzden ne açıklanan mali detaylara inanıyorum ne de tazminat vb detaylara bu kadar takılıyorum.

    takımın maaş giderlerindeki düşürme politikası ve sensible'nin maaş söylentileri ortada. kötü niyetli ısmarlama habercilerin ya da salt düşmanlıkla sosyal medyada taraftarı galeyana getirenlerin bilgi paylaşımlarına akıl süzgecinden geçirmeden pek de itibar etmemek lazım.

    umarım sezon sonuna kadar ortalama bir performans verir, ligi maksimum yerde bitirir sonrasında da riekerink bey gibi anılarda kalan bir ispanyol olarak hatırlarız seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın