resim
Pasquale Sensibile
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:İtalya
  • 55
    https://twitter.com/...673100641873933?s=21

    sadece tweet altına verilen yanıtlara bakın. herkes kötü şeyler yazmış, ki kötü olacağını düşünmek ve bunu açıklamak hakları ama ne yazık ki bazı yanıtlar benim galatasarayla ilgili güzel gelecek hayalleri kurmamı engelledi ne yazık ki.

    birinci tweet türü: bayrağımızın yanında neden elleri cebinde?

    kardeşim şaka mısınız siz? buna nasıl takılabilir insan? adamın kötü olmasını istiyorlar resmen çünkü eleştirecek yer arıyorlar. ya da duyar kasıp like alma peşindeler.

    ikinci tweet türü: takımda eksikler var siz sportif direktöre para harcıyorsunuz.

    adamın görevi bu oldu zaten? eksikleri dolduracak oyuncu planlamasında bulunacak scout ekibiyle. son gün menajer kucağına düşüp çöp oyunculara para saçılacaksa 1 dönem o bölgeyi boş bırakıp iyi oyuncu alınmasına razıyım şahsen. (tabi transfer döneminden 5 gün önce hoca kovup transfer dönemine hazırlıksız girildiği için yönetimi sonuna kadar eleştiriyorum.)

    üçüncü tweet türü: hoca olmayan adam hoca, sportif direktör olmayan adam sportif direktör oldu

    torrent konusunda haklısınız da. bu adamın ilk deneyimi burası değil ki. yalan bilgiyi kimse araştırmıyor hemen inanıyor çok yazık...

    dördüncü tweet türü: türkiyede sportif direktörlük kavramı işlemiyor

    sizin yüzünüzden olabilir mi acab? tüm avrupada işleyen sistem niye bizde işlemiyor sizce? bir teknik adam gelecek, kendine takım kuracak. sonra o adam gidecek yerine başka adam gelecek o takımın yarısını istemeyecek yerine 10 transfer isteyecek. bu sistem güzel mi sizce? futbolu bilen bir adam başında olmalı ki teknik direktör değişiminde mevcut kadroya uygun futbolu oynatabilecek teknik adam takımın başına geçsin. çok mu zor ya şunları düşünmek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın