resim
Min-jae Kim
Takım:Bayern Münih
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.90
Uyruk:Güney Kore
  • 171
    kim'i bir oyuncuya inanılmaz benzetiyorum, hakaret gibi gelecek ama cidden değil. bu oyuncu shkodran mustafi. topa müdahale yeteneği ve çabukluğu çok iyi olan bir futbolcu, fakat organize defanslarda oynayabilecek bir futbolcu değil. bu 25 yaşına kadar asya'da oynaması ile alakalı bir durum, bu saatten sonra çok da gelişeceğini düşünmüyorum.

    bu sebeple kötü defans hatlarının arkasını çok iyi toparlayabilen, fakat iyi bir defansı da çok iyi olmaktan geride tutacak tipten bir oyuncu. mustafi de arsenal'de ne kadar küfür yediyse valencia'da o kadar yıldızlaşmıştı. ki işin komiği mustafi de uzun süre fenerbahçe'nin istediği tipten bir futbolcuydu.

    benim kim hakkındaki düşüncem bu hamleyi 21 yaşındayken yapsa, ya da hatta bundesliga'ya falan çağlar gibi erken kapağı atsa gerçekten dünya çapında olabilecek bir futbolcuymuş. şu anki haliyle defansif bilgi eksikliğini özellikle türkiye'de kapatabileceğini sanmıyorum. türkiye'ye de avrupa'ya basamak olarak geldiği için büyük ihtimalle bu yaz ya da gelecek yaz kaçar. ama overrated vs bir topçu değil, yapabildiği işlerde türkiye standartlarının çok üzerinde. tabanı yukarı çekip tavanı yükseltmeyen bir stoper.
App Store'dan indirin Google Play'den alın