• 464
    konu tescilli şikeci fenerbahçe ve beşiktaş kulüplerinin avrupa'da rezil olup kaybetmesiyse gram önemi olmayan puandır.

    şampiyonlar ligi gruplarına giden iki eleme yolu var bir yoldan ülke puanı direk katılıma yetmeyen ülkelerin şampiyonları, diğer yoldan da direk katılıma puanı yetmeyen liglerin ikincileri, üçüncüleri falan katılıyor(bu sayı ülkeye göre değişir).

    şampiyonluk yolundan gidildiği zaman nispeten zayıf rakiplerle eşleşiliyor çünkü güçlü liglerin şampiyonları zaten direk katılıyor gruplara. hele bir de seri başı olursan karşılaşacağın takımlar romanya, hırvatistan, slovenya, sırbistan, macaristan ligi şampiyonları gibi takımlar oluyor. bu takımları da eleyemiyorsan zaten gruplarda bir işin yok. gider madara olur geri dönersin sana tek getirisi para olur. o yüzden kulüp puanın yüksek olduğu sürece ligde şampiyon olduğunda kadronu zamanında kurup adam akıllı bir hazırlık dönemi geçirirsen ön elemeleri geçme ihtimalin çok yüksek.

    o yüzden biz kendi işimize bakalım, bu sene takımımızdan hiç beklentimiz yoktu fakat mükemmel bir avrupa serüveni yaşadık. psv maçından beri avrupa'da yenilgimiz yok. 10 maçta 5 galibiyet 5 beraberliğimiz var, 15 gol attık 8 gol yedik. doğal olarak mevcut beklentimiz çeyrek final, kura şansına göre yarı final olarak güncellenebilir. torrent'in berbat başlangıcı nedeniyle seneye katılamayacağız belki o yüzden bu sene toplayabildiğimiz kadar puan toplamamız şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın