resim
Pasquale Sensibile
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:İtalya
  • 42
    gelen resmi aciklamaya gore sportif direktorumuz olmustur.

    sakin kalarak dusunmek istiyorum cidden ne amaclaniyor acaba? simdiye kadar iletisim eksikliginden ne yapmaya calistiklarini hakikaten anlayamiyorum bu yonetimin. hadi ben siradan bir taraftarim, kulup uzerinde herhangi bir soz hakkim yok, olamayacak da ama bu platformda kulube uye olan kisiler var *. allah askina buda askina karma icin sari okuz icin isa icin neye inaniliyorsa onun icin lutfen kendilerine ne yapmak istediklerini sorup bizlere aciklamalarini iletebilir misiniz?

    takim icin torrent desteklemek campos desteklemek sensibile desteklemek istiyorum ama bu isin sonu nedir, fifa 2022 cakmasi bir isim daha gelecek mi, bizim vizyonumuz sportif olarak kuculup 5-10 sene futbolcu satisi ile duzluge cikmak mi yoksa gunu mu kurtarmak istiyoruz? avrupa'da ezeli rakipler bile birbirlerinden ileriye yonelik transfer yaparken aciklamada bulunuyor biz ise yarinin ne getirecegini bilmeden mi yapiyoruz bu hamleleri?

    bir yazar arkadas ile mesajlasmistik, ozet olarak diyor ki "italyan sportif direktor geldigine gore montello-balotelli hamlesi mi yapiliyor acaba seneye icin?" kimse ne oldugunu bilmiyor ya da ben duz taraftar oldugum liseli, eski sporcu, uye olamayacak kadar ezik biri oldugum icin mi cahil kaliyorum kulupte? *

    valla ne anlatmak istedigimi ben bile anlamadim umarim sizler anlarsiniz, sen de umarim adini cagristirdigin oyunun yarisi kadar basarili olursun sensibile. sikinti yok seni de savunuruz elbet, gerekirse de istifani isteriz senin de hakkin bu kulupten para kazanmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın