• 66
    kendi çapında bir lig ve onun yayınını almak için milyon dolar para veriliyor, şaşkınım.
    - yabancı kuralı getiriyorsun, sonra diyorsun ki bu lige niye para vermiyorlar. gel şöyle güzelce anlatayım: kardeşim ben bu maçı izlerken en değerli varlığımız olan zamanımı veriyorum, verirken de ömer bayram'ı, caner erkin'i, berkan kutlu'yu, necip uysal'ı vs. izlemek zorunda bırakılıyorum. çünkü bu adamları oynatmak "zorundasın" fotbolu böyle geliştireceklerini sanıyorlar.
    - futbol kalitesi ve futbolcu ahlakı: dört büyükler olarak addedilen takımlara karşı anadolu takımlarının futbol keyfini baltalarcasına, insafsızca savunma yapıp, hiçbir oyun zevki olmadan maç izlettirirsen kimsenin para vermemesi o kadar olağan ki... futbolcu ahlakı konusu ise bambaşka, adamın eli, diğer adamın omzuna çarpıyor, sanırsın adam öldü, yerde debeleniyor, can acısı pozları bunu mu izlemek için para vereceğiz?
    - eyyam konusu ise satırlar dolusu yazabilirim ama bu konuya girmeyip sadece başlık olarak vermeyi tercih ediyorum.
    - en önemli konu ülke insanın geliri, asgari ücret 4250 tl (310-320 dolar seviyelerinde) o kadar çok futbol ile alakalı platform var ki hepsini almak istesen ortalama 350 tl gibi bir rakam ödemen gerekiyor ki bu da maaşın %8'ine denk geliyor. uygun fiyatı paketler satıp korsan yayını bitirmek yerine insanları daha çok link aramak zorunda bırakıyorlar ve futbolun ekonomik zararına sebep oluyorlar. herkesin alabileceği fiyata ürün satmak varken fahiş fiyata satıp herkesin zarar görmesine sebep oluyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın