resim
Pasquale Sensibile
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:52
Uyruk:İtalya
  • 19
    --- alıntı ---

    pasquale sensibile ilk olarak verona'da teknik bölümde danışman olarak görev almaya başladı ve daha sonra bu bölümün başına geçti. bir sonraki durağı juventus oldu ve baş gözlemci görevini üstlendi.

    juve'den 2008 yılında ayrılan sensibile'yi yanına çağıran isim walter sabatini'ydi. palermo'da birlikte görev aldılar. şunu söylemem gerek, sabatini sportif direktörlük görevinin en underrated isimlerinden biridir. verimi oldukça üst seviyede olan bir isimdir.

    sensibile'yi de yanına çağırmasından anlıyorum ki onun futbol aklına güveniyor kendisi. daha sonraları novara ve sampdoria'da sportif direktörlük görevi sürdüren sensibile, italyan futbolunun merkezi olan coverciano'da düzenlenen, sportif direktörlük kursunu en üst puanı alarak bitirdi ve yeterliliğini bir kez daha gösterdi. 2013'de mantova ile anlaştı ama 2014 yılında oradan ayrıldı. o sezon içinde walter sabatini, bir kez daha kendisini yanına çağırdı ama istikamet bu sefer roma'ydı. dış ülkeler scoutluğu görevini üstlendi.

    daha sonra trapani ve alessandria takımlarıyla da çalıştı kendisi. yurtdışı bağlantılarının ve ağının genişliği sebebiyle çoğu yerde görev alan bir isim oldu italya'da. campos'ta bu tip işler yapmış birine güvenip böyle bir akıl koymaya gitmiş olabilir.

    tabi unutmadan sensibile'nin hâlâ resmi bir şey olmadığının altını çizelim. bakalım neler olacak.

    --- alıntı ---

    emir ateşdağlı

    https://twitter.com/...XEbcKeYQrd7D8Hww_SCg
App Store'dan indirin Google Play'den alın