resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1268
    12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçında kerem ve babel gibi içe doğru oynayan ters ayaklı kanat oyuncularını çizgiye çekip alınan verimi sıfırlayan, bekleri de half space koridoruna sokarak dar alanda hücum oynamalarını isteyen teknik direktör.

    isim isim gidecek olursak...

    patrick van aanholt:
    pva'dan sol bekten sol half space koridoruna inmesi istenmiş. tekniği ve oyun görüşü nedeniyle bu durumu anlayabilirim. pva bence gayet iyi özellikleri olan bir oyuncu. son tercihlerdeki sıkıntısı her döneminde mevcuttu bunu bilerek aldık kendisini. ancak kendisini half space koridoruna koymak daha ince işler yapmasını ve daha hızlı kararlar vermesini beklemek demek ki bu pva'nın belki de gerçek manada en kötü özelliği.

    sacha boey:
    tekniği half space koridoru oynamak için yeterli olmayan ayrıca tecrübesizliği nedeniyle oyun görüşü ve kararlılığı şu an için zayıf olan bir futbolcu. buna karşılık müthiş bir temposu var, çok uzun bir sakatlıktan döndüğü için son maçlarda tam kapasitesiyle oynayamadı ancak gerçekten enerjisi çok yüksek bir oyuncu. bu yüzden kendisini çizgiye çekmek half space koridoruna hapsetmekten daha mantıklı.

    ryan babel:
    kendisi normalde sağ ayaklı bir sol kanat oyuncusu iken torrent onu sağ kanatta düz bir kanat olarak kullanmaya çalıştı. orta açma yeteneği olmayan ve yaşı gereği hücumda artık tek yapabildiği içe çekip vurmak ve top tutmak olan bir futbolcuyu çizgiye çekip caner erkin gibi durmadan orta aç demek çok kötü bir tercih oldu torrent adına.

    kerem aktürkoğlu:
    ters ayaklı kanat oyuncusudur. sol kanatta çizgiye çekilmesinin hiçbir izahı yok. adamın kendine ait bütün fark yaratan özelliklerini kısıtlamış olduk bu sayede. illa çizgide kullanacaksan bu düz ayağıyla oynayabildiği sağ kanat olmalıdır. akan oyunda ortaları pek iyi değil fakat patlayıcılığıyla sağdan son çizgiye inip içeri çevirmeleriyle tehlike yaratabilir. yalnız bu durumda gol katkısından çok asist katkısı almayı hedeflemeliyiz. aynı şekilde soldayken içeri çekip tehlike yaratabiliyor bu da hem gol hem asist katkısı demek. bu maçta ikisini de yapmayıp yapılmayacak ne varsa yaptırdık bu çocuğa.

    torrent geleli 5 maç artı tuzla rezilliği oldu fakat hala daha bir arayış içerisinde. yaptığı oyuncu değişikliklerini beğenmiyorum. aldığı kallavi maaş nedeniyle tabiki haklı olarak istifa etmek gibi bir düşüncesi de yok. yalnız bu arayışların elle tutulur bir yanı olması gerekiyor. boey ile babel'i böyle kullanacak kadar oyunculara uzaksa diyecek bir şeyim yok malesef. galatasaray kendisinin deneme tahtası değil. hele hele ligdeki konumu itibariyle hiç değil. bu işin artık şakası yok malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın