• 470
    birçok galatasaray taraftarının bu sezon keyifle izlediği son maçlardan, büyük ihtimalle en keyiflisi. ara ara özetini izleyip bu kadronun potansiyelini hatırlatıyorum kendime. ancak artık son izleyişlerimde kronikleşen oyun kurulumundaki hatalarımız göze batmaya başladı. 4-2'lik net bir skor ve güzel geçiş oyunuyla galip geldik, fakat orta sahamızın pas oyunundaki ve topsuz alan paylaşımındaki zafiyetleri çok net ortada ve ilerleyen maçlarda aynı hatalardan açık vermeye devam ettik.

    maçın başlarında taylan'ın tipik ceza yayı önünde top kaptırışı, 19'da berkan'ın çaprazda tereddütü ve direkten dönen top, 41. dakikada taylan'ın zayıf çevre kontrolünü kapamak için öne çıkan ve boş alan bırakan marcao, 46. dakikada arkasına bakmadan pas açısı kapatmaya çalışan taylan, iki stoperin ortasına sızan dieng ve yine bir tehlike... bu maç özelinde savunmada şansımızın yaver gittiğini söylemekte sakınca görmüyoıum, zira ligde yapılan ve golle sonuçlanan hatalardan tek farkı muslera'nın harika performansı ve marsilya'nın zayıf bitiriciliği.

    bu maçtan sonra gelecek adına hepimiz çok ümitliydik, eminim teknik ekip ve futbolcular da... ancak maçtaki savunma ve orta saha zafiyetlerinin üstüne çalışıp düzeltilmesi gerekirken aynı hataları sonraki maçlarda da izledik. bu takım gruptan namağlup çıktı diye kendimizi teselli etsek de sezon devamında eksiklerin üzerine gidip kendini yenileyemeyince 3 ay sonra geldiğimiz nokta ortada. iki ayrı teknik ekip ve hala kendini düzeltemeyen bir takım...

    https://www.youtube.com/watch?v=GWflwWq2ZbA
App Store'dan indirin Google Play'den alın