resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 4750
    transferinin pek de hayırlı olmayacağı gözüken futbolcu.

    ilk döneminde de bazı anlamsız tavırları vardı. her şey iyi giderken, kontrat ve popülerlik olarak son derece "kral" bir konumdayken maddi ve manevi tatminsizlik yaşamaya başlamış, sorunlar çıkarmıştı. gitmeden önceki kampta takım arkadaşlarından ayrı yemek yemeler, oyun içi isteksizlikleri ayyuka çıkmıştı. penaltı ısrarı bize neredeyse şampiyonluğa mâl olacaktı. diagne'yi bize pazarlamasını da unutmuyorum.

    ikinci kez gelir gelmez röportajında duygulara oynayan ifadeleri, takımı yemeğe çıkarmak, okan buruk'u takiplemek gibi popülist tavırlara girişti. taraftarların nabzını yoklayıp onları tavlama niyeti bariz. takım ve kulüp içerisindeki olumsuz ve belirsiz havayı kendine üst bir konum elde etmek için kullanıyor. sürekli bazen haddi olmayan şekilde, lobicilik peşinde.

    bu hareketleri, saha içinde gole, aslan yürüyüşlerine dönüşmezse elinde patlayacak. daha farklı işlere de girişme, takımı sabote etme potansiyeli var.

    eğer başarılı olursa da maddi ve manevi olarak taleplerinde el yükseltecektir. ancak bu form ve fiziksel durumuyla zor gözüküyor.

    umarım daha büyük sorunlara yol açmayacak şekilde sezonu tamamlayıp vedalaşırız kendisiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın