resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 1204
    göreve geldiği takımın en büyük sıkıntısı 6 ve 8 numaraların kalitesizliği ve yetersizliği. 6 numara için transfer yaptırıyorsun fakat 12 şubat 2022 galatasaray kayserispor maçında bu bölgede onu tercih etmiyorsun. bunun mantıklı bir açıklaması olamaz. kimse yabancı sınırı veya emre'nin maça çıkamayacak durumda olmasını bahane etmesin. tek sorun bu olsa başka bölgeden feragat edip transfer ettiği oyuncuyu oynatırdı. sorun aldığı oyuncunun da yetersiz oluşu. oyun içinde doğru tercihlere döndüğümüzde dakika 81 di.

    oyun okuma becerisi yok. oyuncu motivasyonu yok. taktik bilgisi olabilir fakat tercihleri takıma uygun değil.

    maçta berkanı daha önde kullandı, oyuncudan defans arkası koşular istemiş, keremin yapacağı koşuları ondan istemiş. oyun içinde bunu farkettiğimde merak ettiğim şey topla buluşunca ne yapacağıydı. buluştu da ne yaptığını hepimiz gördük.

    kereme de farklı bir görev vermiş. sol kanattan gitmesini yasaklamış gibiydi. kanadı anholtun kullanımına açmış ama kerenin etkili koşullarını önlemiş oldu. kerem ne zaman bu görevlendirmeden çıktı etkili olmaya başladı.

    çok zor değil. gomis in krallık golleri videosu kulübün youtube kanalında mevcut. acaba bir kere izlemişmidir merak ediyorum. gomise uygun hücumlara yine 80 den sonra başladık. ama bir sorun vardı gomis oyundan alınmıştı.

    şuan eski hocayı suçluyor. yarın oyuncuları suçlayacak. kapının aralandığını görünce de suçlayacağı yönetim olacaktır. şuan imzalamış olduğu mukavelenin keyfini sürüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın