• 93
    takımın gidişatı kötüyse ilk fatura kesilendir.

    bizim ligde 4 büyükler hariç herhangi bir takım sezona başladığında kötü oynuyor ve galibiyet alamıyorsa teknik direktörün gözünün yaşına bakılmaz, teknik direktör kovulurdu. ve o takım ligin en yetersiz kadrosuna bile sahip olsa yeni teknik direktör mutlaka ilk maçını kazanırdı. kan değişimi 3-4 maç kendini gösterir takım puanlar almaya başlardı. futbolcular kendilerini yeni hocaya göstermek için daha fazla çalışır, daha fazla motivasyona sahip olur. çoğunlukla böyle olur bizim ligde.

    bizim takıma bakıyoruz, sancılı geçen bir yılın ardından fatih terim gönderildi, yerine domenec torrent geldi. kötü kurulan kadronun yetersiz olduğunun hepimiz farkındayız ama takımın başındaki değişimin biraz olsun futbola yansıyacağını düşündük hepimiz. en azından kendim öyle düşündüm. sonuç ne? daha kötü futbol, birbirinden daha kopuk oyuncular, daha az üretkenlik.

    bilmiyorum sabretsek ne olur ama bu takımın bu kadar kopuk olmasına, en zayıf rakibiyle bile mücadele edecek gücünün, motivasyonunun olmamasına şaşırıyorum artık. sanırım çoğu zaten yetersiz olan oyuncu grubu da hoca da gelecek göremedi, mücadeleyi tamemen bıraktı.

    yönetim terim'e uzun süre katlanarak yanlış yaptı, yaptığı yanlışı düzeltmek için de 3. sınıf bir teknik direktörü takımın başına getirerek daha büyük yanlış yaptı. şu an terim'in gitmesinden rahatsızlık duyanlar terim gitti, ne hallere düştük diye terimin başarısızlığını halı altına süpürüyorlar.

    takımın kurtuluşu okan buruk mu olur sergem yalçın mı bilmiyorum ama her kim olacaksa (bence yerli olmalı) bir an önce takımın başına getirilmeli ve gelecek sezonun yapılanması gerçekleştirilmelidir.

    arda, babel, diagne (en masumu), feghouli gibi hem yaşlı hem de verim alınamayan oyuncular da bir an önce takımdan uzaklaştırılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın