• 260
    öyle bir sezon yaşanıyor ki, 2010-11 sezonuyla bile kıyaslayamıyorum. çocukluk travması olan 94-95 sezonunun ikinci yarısı ile kıyaslayamıyorum.

    öyle bir başkan ve yönetim var ki, büyük konuşmanın bedelini ödetiyorlar. dursun özbek'ten daha yetersizi, daha kötüsü imkansız diyen bizlerin kafasına vura vura buradayız diyorlar.

    kazanma şansımızın daha da zorlaşacağı bir fikstür önümüzde. hepimizin üstüne ölü toprağı atılmış gibi. bu geceden radikal değişiklikler şart. bu kulübün kimliğini, karakterini bilen birilerinin müdahalesi şart. alp yalman gibi yöneticilerimizin, bülent korkmaz gibi sembol isimlerimizin desteğine, duruma el atmasına ihtiyacımız var.

    bu ihtimal artık her geçen gün daha da büyüyor. zaten geç kaldık; ancak her şey elimizden yitip gitmeden bir hamle yapmak zorundayız. son olarak da bize yaptığını hiç unutmadığımız ve affetmediğimiz okan buruk bu ateşten gömleği giyer de bu rezaletten bu takımı çekip çıkarırsa geçmişteki ihanetinin diyeti sayar ve o defteri en azından kendimce kapatırım.

    aslolan galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın