resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2599
    tottenham’da oynarken mourinho gibi isimlerle bezeli süreçte türkiye’ye ikna edip, tanıtıp, kulübüyle pazarlıklar yapıp, aylarca deli taklidi yaptırıp kapımızda bekletip, yetmedi muhtemelen fiyat kırıp sonunda beşiktaş’a servis ettiğimiz futbolcu. geçen senelerde fener’e scout yapıyorduk geyiği vardı şimdi iş beşiktaş’a transfer bitirmeye vardı.

    benim canımı sıkan gedson’ın oynadığı top değil sadece. gider gedson’dan iyisini de bulur getirirsin. ama 23 yaşında bulamazsın. 28-29 bandında bulursun hatta belki tecrübe vs daha çok fayda alırsın başta. ama satarken kâr falan edemezsin. beşiktaş muhtemelen büyük kârla satacak kendisini. bankalar birliği diye riva’yı kırdırmaya çalışıp, hocalık kariyeri olmayan adama milyon eurolar bağlayıp da şu adama yatırım yapmamanın ne demek olduğunu bir iki seneye bjk satarken anlarız.

    ha bir de bu var tabi. sırf guardiola’nın yardımcısı diye hocalık kariyeri olmayan birisine bile milyon euroluk kontrat ve muhtemelen tazminat verecek olan bir yönetimin “ama para yok.” demek gibi bir hakkı yoktur. yabancı basında da olanın para değil, anlaşılan şartlarda sonradan yan çizmeler vs. sonucu transferin yattığı haberleri çıkıyor.

    özetle çok net şekilde beşiktaş’a servis ettiğimiz oyuncu. yoksa esas can sıkan gedson’ı kaptırmak değil, ellerimizle teslim etmemiz. beşiktaş’ın araya girdiği, elimizden aldığı falan yok. şartları onların alması için hazırlayıp çekilen yönetim var.

    tek diyebileceğim iş bilmezlik ama esas olarak kötü niyetli işleyen bir transfere konu olmuştur gözümde. şu olay bile bu yönetime asla riva yetkisi vs verilmemesini, üstüne ibrasızlıkla gönderilmeleri gerektiğini gösteriyor.

    artık gedson hakkında maç vs dışı yazmam. alan da giden de hayrını görsün. umarım burak elmas ve ekibinin gidişini hızlandırarak ufak da olsa katkısı olur.

    bir şekilde yeni yönetimle, okan buruk ya da alman bir hocayla 2011/12 öncesi gibi yeniden yapılanmaya gitmemiz lazım. evet kurlar, şu bu falan ama ben vasatı artık kabul etmiyorum. burası galatasaray. kaldı ki torrent’e milyonlar döken kulüp adam gibi kadro da kurar.

    maddi imkansızlık da maşallah ortalama adamlara 30 m euro gömüp üst düzeylere gelince “ya maddi durum sıkıntı” demenin bahanesi oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın