resim
Oğulcan Çağlayan
Takım:Kocaelispor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:28
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 1471
    sürekli kendisine verilen paradan söz edilmektedir fakat galatasaray futbol kulübü parayı oğulcan çağlayan'ın bonservisine değil, şantaj yapan tff'ye vermiştir.

    mesela oğulcan çağlayan'ın sözleşmesi bittiğinde bizi değil de fenerbahçe'yi seçseydi büyük ihtimal rizespor sayfasından, attığı goller paylaşılarak yolun açık olsun temalı videolar paylaşılacaktı. sırf bizi seçtiği için çocuğa ceza vermeye kalktılar. biz de oynatmak ya da oynatmamayı önemsemeden kulüp olarak arkasında durduk. yapılması gereken de bu. eğer bunu yapmazsak, sana gelen her oyuncu bu güvensizliği yaşar, sana karşı olan bütün takımlar bu yolu kullanır.

    gerçi şimdiden bile kullanıyorlar gibi. ismail çokçalış'ın ismi bizimle anılırken her gün paylaşım yapan bursaspor, ismail adana demirspor'a gidince sesini kesti.

    galatasaray hiç bir zaman bu kadar güçsüz olmamıştı. tff her yerden saldırıyor ve biz sessiz kalıyoruz. burada yönetim tabii ki hatalı, esas duruş göstermesi gerekenler onlar ama beni gerçekten hayal kırıklığına uğratan, galatasaray büyüktür, galatasaray diğerlerine benzemez diyen galatasaray taraftarı. sırf sevmedikleri kişileri eleştirebilmek için esas olanları görmeyip, galatasaray düşmanlarıyla aynı safta oluyorlar.

    şunu bilelim, yarın galatasaray daha kötü günler gördüğünde hiç birimiz masum olmayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın