• 15
    2021- 2022 sezon sonu için maden gibi olan bonservissiz oyuncular. düzgün bir planlama ile çok temiz bir kaç isim alınır. listemde ilk sırada jason denayer var. oyuncu floryanın suyunu içmiş olmasa gelmesi zor derdim ama bizim için havalimanında sabahlamış, henüz 26 yaşında harika bir savunmacıyı denersek olası milli takım görmüş nelsson satışı sonrası sağ stoperde kalite eksikliği yaşamayız ve satıştan gelen para kasada kalır.
    2.sırada fenerbahçe'de gayet iyi oynayan, oradan oraya mevkilendirilen ferdi kadıoğlu var. orta sahada eksiğiz ve fenerbahçe merkez enflasyonundan dolayı oyuncuyu kenarlarda kullanarak harcıyor, genç ve gelecek vaat eden isim, iyi bir kadroda merkeze geçmeli yazık etmeden kendisine. şimdiden anlaşıp sonraki sene için orta sahada yerli takviyesi yaparız, bence çok yetenekli ama endüstri mühendisi gibi çocuk, henüz anlaşılamadı buralarda neler yapabileceği.
    3.sıramdaki cyle larin'e en azından bir teklif yapabiliriz diye düşünüyorum. iyi bir merkez forvetle çok pozisyona girer ve atar. ayrıca kenardaki babel'e şişirmekten çok daha iyi olur yüksek toplar. kendisinden ciddi skor katkısı alabiliriz. fiziksel mücadelelerde de başarılı bir oyuncu ayrıca gelişimi sürmekte.
    4.sırada bochum altyapısından yetişen görk sağlam var. 1.78 boyunda 23 yaşındaki oyuncu teknik ve pas oyunlarına yatkın alman alt yaşlarda oynamış. kariyerine willem ll'de devam ediyor. yurt dışı eğitimli yerli isimleri denemek zorundayız kontenjan sebebiyle. malum yerel piyasa bize en yüksek tarifeden bonservisle oyuncu satıyor.
    5.sırada gençlerbirliğinden yetişen arda kızıldağ var. kendisi 1.lig için fazla lüks gelişimine devam etmesi için bize dahil olabilecek 23 yaşında gelecek vaat eden yerli stoperler arasında.
    2021-2022 sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncular arasından tecrübeli ama genç, yabancı sınırına uygun, maliyeti bizi yormayacak, doğru şekilde müzakere edebilirsek transfer edebileceğimiz isimleri sizler için derledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın