• 28
    domenec hocamıza sene sonuna kadar şans verilmesi gerektiğini savunuyorum. sene sonuna kadar güzel bir tablo bırakırsa devam etmesinden yanayım. campos ve domenec planlamasıyla bu takım gelecek sene çok iyi işler başarabilir.

    diyelim ki tersi gerçekleşti ve domenec hocam ben başta olmak üzere kendisine yürekten inananları hayal kırıklığına uğrattı. evlatçılığı, hiçbir bilimsel veriye dayanmayan romantizmi, hamaseti ve "hasret rüzgarlarını" geride bırakıp okan buruk ve bülent korkmaz'dan vazgeçilmeli. hiçbir zaman galatasaray teknik direktörlüğü kalibresinde görmediğim iki isim yaşanacak "duygusal dışavurumlar" ile anı kurtarır. domenec başarısız olursa iki isim üzerine yoğunlaşılmalı: farioli ya da montella. galatasaray'ın genetiğine uyan futbolu bu iki hoca oynatır. maç sonu röportajlarında morgan freeman triplerine girmekten vazgeçerse el maestro da düşünülmeli. ben maestro'nun oynattığı deli dolu futbolu da seviyorum. iyi bir defans hattıyla harika bir takım yaratabilir.

    "uzay çağındayız bülent korkmaz mı kaldı? okan buruk mu kaldı?" diye sormak istiyorum. galatasaray'a merhem olacak isimler bellidir ve istense şu an şu saat takımımıza gelirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın