resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 1041
    hala ve hala yüklenilmemesi gerektiğini savunduğum teknik direktör. öncelikle klasikleşmiş bir fatih terim enkazı devraldı, ikincisi tarihin en kötü (evet 2010-2011'den de kötü) kadrosunu verdiler adama, üçüncüsü çok zor bir fikstüre geldi.

    bütün televizyon kanallarında galatasaray yönetimi dövülüyor fatih terim kovulduğundan beri. domenec hoca yerden yere vuruluyor sürekli. kaotik bir ortamın içinde. takımın kalitesi malum. muhteşem fatih terim planlamasıyla kurulan bu kadro ve üzerine çöken özgüvensizlikle takım iki pas üst üste yapamıyor. daha da kötüsü çok zor bir fikstürün üzerine geldi adam. hatayspor, trabzonspor, alanyaspor. eskiden özgüveni eksik takımlar yimpaş yozgatspor gibi, akçabaat sebatspor gibi takımlarla karşılaşınca galibiyet alırlar kendilerine gelirlerdi. ama bu fikstürde torrent hocanın karşısına hep flaş takımlar geldi. ve tekrar tekrar altını çizmek lazım: bu adam sezon ortasında geldi.

    ben torrent'e destek verilmesi gerektiğini savunuyorum. diğer yandan hocamızın kafasında planı oturttuğunu da düşünüyorum. alanyaspor maçına hoca "bir nefes alalım önümüzü görelim" mantığıyla çıktığını çok belli etti. içten içe bir puana sevindiğini de düşünüyorum. hata mı? elbette değil. 13 maçta 1 galibiyet almış, trollere uğraşan, kaosun içindeki bir camia çok büyük baskı oldu hocaya. şimdi hoca içerdeki maçlarda trabzonspor maçı modelini uygulayacak, pres yapan, rakibi boğan ve yeni transferlerle güçlenmiş, direkt sonuca giden bir takım yaratmak isteyecek. bu tempolu futbol için fiziksel güce ihtiyaç var ki hoca alanyaspor maçında fiziksel gücün üzerinde durmasının nedeni oydu biraz. dışardaki maçlarda da geçiş oyununu oynatmaya çalışacak. bazen çok formsuz rakip gelirse üç puanı kaparım derdine düşecek. haftaya evimizdeki maça çok tempolu başlayacağız ve ilk 30 dakikaya bir gol sığdıracağız. (buraya yazıyorum)

    toparlamak gerekirse bende hala kredisi var. gelecek maç için de umutluyum. hoca kafasında bir plan oturtmuş ve onu uygulayacak. yeni transferler pulgar ve gomis ile inanıyorum ki harika bir maç çıkaracağız gelecek hafta. buraya da dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın