resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 2576
    türkiye tarihinin en mide bulandırıcı ve şaibeli transferine konu olmuş topçu. ben gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. iki takım bir olup galatasaray'ın elinden futbolcu alıyor ve bunun adı "transfer çalımı :)" olarak kazınıyor insanların beyinlerine. gerçekten galatasaray taraftarı olarak önümüze sunulanı afiyetle yiyiyoruz.

    bu basit bir transfer çalımı değil. kurbanlık danaya girer gibi iki takım beraberce el ele maliyetleri kırışarak bir futbolcu transfer etmiştir. 2 milyon sen öde yarım sezon da sende oynasın, sonra bize gelir, satarsak paraları kırışırız vs gibi muhabbetler dönen bir transferde insanların ve türkiye kamuoyunun tek konuştuğu şey: burak elmas beceriksiz, gs transfer çalımı yedi rezil oldu vs. kardeşim bu iki takım rakip değil mi ? çaykur rizespor - beşiktaş maçları oynanmayacak mı ? farklı ligde mi oynuyorlar ?

    ben hayal edemiyorum böyle bir transferi galatasaray ve x bir anadolu klübü yapsın da türkiye böyle güllük gülistanlık olsun. düşünsenize galatasaray kayseri ile birleşip talisca'yı alıyor, bir sene kayseri'ye kiralıyor. kayseri de talisca'nın bonservisinin bir kısmını el altından ödüyor. türkiye'de yer yerinden oynardı. "şikeci galatasaray" diye dağa taşa yazarlardı. beşiktaş ve fenerliler yemez içmez bu transferi konuşurdu. ama şu an fenerbahçeliler suskun, beşiktaşlılar ise "transfer çalımı" diye ortalıkta geziyor. gerçekten galatasaray medyası diye bir şey kalmamış. hepsi suspus, olayın absürdlüğünü dile getiren bir tane bile sözde galatasaraylı medyacı yok. ulan tamam burak elmas beceriksiz, galatasaray'ın gedson'a ihtiyacı vardı ve beceriksiz davranıp alamadı hepsine eyvallah da hırsızın hiç mi suçu yok be ?

    böyle alçakça ve düşükçe bir transfer yapacağımıza varsın berkan-taylan ile idare edelim. kara bir leke olarak futbol tarihine geçmiş bir transferdir ve şartlarının araştırılması kamuoyuna açıklanması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın